snežana u problemu
Star

December 22, 2021 18:00

By

Snežana u problemu! Vanja NEĆE sa njom na doček!

Snežana Đurišić mnogo se potresla kada je iznenada preminula njena bliska drugarica i koleginica Merima Njegomir. Ginekolog Vanja Milošević s kojim je u vezi joj je velika podrška i on jedini od tada može da je smiri i uteši. Međutim, Snežana se i pored toga ljuti na Vanju jer ne želi da ide sa njom na doček!

Snežana u problmu zbog Vanje!

Kako se bliži Nova godina, Snežana trči sa snimanja na snimanje, juri svečanu haljinu, preumorna je, a Vanja joj zadaje glavobolje. Povredio je kada joj je rekao da neće da ide sa njom na doček u restoran gde je angažovana da peva. Snežana nije mogla da veruje šta joj priča. Navodno, ljut je na nju jer mu je zamerila nekoliko puta kada se na javnim događajima nije odvajao od čaše. Ona mu je samo skrenula pažnju, ali očito da joj Vanja to nije zaboravio. Zato je sada rekao da ne želi da ide, jer neće da mu ona broji čaše i da se umesto provoda celu noć prepiru i raspravljaju oko pića – objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Snežana nije mogla da veruje šta Vanja priča, šta joj nabija na nos i zbog čega se opet svađaju. Rekla mu je da je ne bruka, jer ako se ne pojavi to veče sa njom, da će tek onda da krenu tračevi i nagađanja. Zamolila ga je da u Novu godinu uđu u miru i ljubavi, a da sve loše ostave iza njih. Vanja još uvek nije potvrdio, što Snežanu dodatno izluđuje i diže joj pritisak.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ