Repriza Nove Godine
Svet

22 Avgusta, 2022 15:15

Isplivao privatan snimak Ace Lukasa: Nije za mlađe od 18 godina, evo da li je i Sonja pored njega (video)

Snimak Ace Lukasa podigao javnost na noge

Aca Lukas jedini je pevač na estradi koji se ove godine može pohvaliti sa 200 zakazanih koncerata. Da ovaj tempo može da bude naporan čak i Lukasu, potvrđuje i šaljiva video najava za njegov sinoćni nastup u Ulcinju.

Pročitajte: Aca Lukas oduvao Štutgart – Gost mu je ostavio ozbiljan bakšiš na klavijaturi pevačeva reakcija je sve iznenadila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Naime, pevač je uživao pecajući na Adi Bojani, a kada su ga saradnici zamolili da najavi nastup u jednom baru, Lukas je rekao:

– Dragi moji, večeras uopšte nemoj da dolazite ni za koji k**** pošto ja neću doći, pecam i boli me baš k**** da dođem, eto.

Popularni folker inače je poznat po tome da ne voli da snima video najave za svoje nastupe pa je ovaj šaljivi snimak njegov način da saradnicima poruči da ga ostave na miru dok peca. Pola sata kasnije Lukas je ipak na svom Instagram profilu snimio najavu za nastup u Ulcinju, uz vidno izmenjen sadržaj.

Pročitajte: Aca Lukas i Sonja Vuksanović obnovili ljubav – Svi detalji pomirenja daleko od očiju javnosti!

Mnogi su se zapitali ko Lukasu pravi društvo u prelepom Ulcinju kao i ko ga je snimao dok se odmarao za nikad luđu žurku.

Da li je sa njim bila i Sonja Vuksanović, javnosti još uvek nije poznato…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: Rajko Ristić