Album Jelene Karleuše
Svet

June 2, 2023 11:40

By

Jelena Karleuša ponovo u centru skandala: Pinkova voditeljka je glavni krivac za sve VIDEO

Snimak Sanje Marinković kako beži od Karleuše je presmešan

Preksionoć je održan “Story Celebrities Only Party” povodom osamnaestog rođendana magazina Story, a njemu su prisustvovale brojne ličnosti iz srpskog šoubiznisa. A, među njima bila je i Jelena Karleuša, jedna od glavnih zvezda večeri.

Pročitajte Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO 

Snimak Sanje Marinković kako beži od Karleuše

ATA images

Skoro da je postalo pravilo da svaki izlazak Jelene Karleuše pred medije proprati neki skandal, pa je tako bilo i ovog puta. Nije prošlo neprimećeno da je, u trenutku kada je pevačica stala pred fotografe, Sanja Marinković, koja se nalazila nekoliko metara dalje, bukvalno pobegla od nje. Pre toga joj je uputila preneražen pogled, šokirana Jeleninom pojavom.

Snimak Sanje Marinković kako beži od Karleuše je ubrzo osvanuo na mrežama, uz komentare: “Pobeže Sanja”, “Kad lavica stiže i treba da beži”…

Pročitajte Garderober Jelene Karleuše ima nekoliko stotina kvadrata i čist je luksuz FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘑𝘦𝘭𝘦𝘯𝘢 𝘒𝘢𝘳𝘭𝘦𝘶š𝘢 | fan page | (@nisi.u.pravu)

Podsećanja radi, pevačica i voditeljka su se u nekoliko navrata sukobile pred kamerama, prilikom Jeleninog gostovanja u emisiji “Magazin In”. Sanja je svojevremeno javno poručila Jeleni da nije dobar primer devojčicama jer se provokativno oblači, ali i zato što se viđa sa “žestokim momcima”, piše Hello!.

Pročitajte Ne može se pobeći od godina – Sanja Marinković bez šminke izgleda potpuno oronulo FOTO 

Snimak Sanje Marinković kako beži od Karleuše

Ata images

Slična scena ponovila se i pre dve godine, kada se JK obratila Sanji rečima:

– Znaš li ti uopšte ko ti sedi u emisiji? Da ti objasnim, ali da me ne prekidaš, pošto me inače prekidaš, jel ti znaš kako se ja zovem?

Pročitajte Sanja Marinković optužena da navodi žene na greh – Salva kritika i osuda obrušila se na glavu poznate voditeljke

Snimak Sanje Marinković kako beži od Karleuše

ATA images

U kakvim su odnosima danas, najbolje ilustruje snimak sa Story proslave, koji prati duhovit naslov “Ja kad pogledam život pravo u oči, pa odlučim pobeći”.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM