Sukob Zvezdana i Anđele
Svet

June 9, 2023 19:53

By

Anđela Đuričić očajna i besna: Isplivali intimni snimci na kojima su Aleks i Zvezdan zajedno

Snimci Aleks i Zvezdana nisu prikazani u Zadruzi

Sudeći po objavama na Instagramu, čini se da ljubav Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića cveta, međutim, sve je suprotno od toga. Snimci Aleks i Zvezdana su dospeli do Crnogorke i narušili ljubavnu idilu rijaliti para.

Pročitajte Anđela stigla u roditeljski dom – Posle ovih suza ništa više neće biti isto FOTO 

Snimci Aleks i Zvezdana

Instagram printscreen

Kako Svet magazin saznaje, Anđela je noć pred finale od svojih fan stranica sa Instagrama dobila snimke koji nisu emitovani kako bi se izbeglo eventualno nasilje kom je Zvezdan bio sklon, a na kojima se jasno vidi da su on i Aleksandra Nikolić i te kako bili prisni i da je osim dodira i držanja za ruke, palo i strasno grljenje koje je svima delovalo kao da je na korak od vrele akcije.

Anđela je doživela nervni slom, bukvalno nije mogla da veruje šta joj se dešava, praktično je dobila dokaze o Aleks i Zvezdanu crno na belo, kao da ih je na gomili uhvatila – započinje izvor Sveta i dodaje:

Pročitajte Anđela i Zvezdan više ne žive s Mokom – Ovaj luksuzni stan njihov je novi dom FOTO 

Snimci Aleks i Zvezdana

Instagram printscreen

– Najviše je boli što je Zvezdana stavila ispred familije i roditelja, a on se s njom praktično sve vreme samo igra i koristi je. Koliko znam, čula je i za neki tajni plan koji navodno Zveki ima sa Aleks, pa je Anđela sve to prenela prijateljima Filipa Cara koji je iz rijalitija izašao s namerom da ženi Nikolićevu i da je vodi kod oca i majke na upoznavanje. On to nikako neće moći da svari, pa sve i da je zaista samo reč o nebitnom flertu kom je Aleks pribegla tada jer je bila povređena zbog njega i Maje sa kojom je dva puta napravio izlet i bio u se*s kombinaciji.

Pročitajte Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića – Besna je i ljuta, a od oca traži samo jedno 

Snimci Aleks i Zvezdana

Printscreen

– U svakom slučaju, Anđelu ni Moka nije mogao da smiri satima dok je divljala i tražila da je vode što dalje od Zvezdana, samo je ponavljala da će se svima osvetiti za sve što su joj priredili i naglasila je da će tu osvetu servirati ona i Car zajedno, e sad na šta je tačno mislila, ja to pojma nemam, ali svakako vdećemo epilog od iduće nedelje kad svi zadrugari izađu i pregledaju klipove koje nisu imali prilike da vide u rijalitiju, ali i kada iz medija i od najbližih saznaju pikanterije – završava naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, PRINTSCREEN