Aca Sofronijević raskid
Svet

7 августа, 2021 21:00

Sofra odlepio za Milicom, a smuvao Sanju! Pevačica ga oduvala!

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević nedavno obelodanio vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, i otkrio da je srećan i zaljubljen.

Sofra odlepio za Milicom

Divna je. Uživamo zaista, i nekako se trudim da što više vremena provodimo zajedno. Prelepo nam je – priznao je za SVET harmonikaš. Međutim samo mesec dana pre nego što je otpočeo vezu sa voditeljkom Aca je priznao da mu se sviđa Milica Todorović i da je jedina pevačica kojoj bi svirao na nekom romantičnom mestu.

Ona je prelepa devojka, savršena žena, još je iz mog kraja, pravi je prijatelj i, eto, samo bih za nju svirao harmoniku na nekom lepom mestu – rekao je Aca za SVET i priznao da ima simpatije prema Todorovićevoj. Ubrzo nakon toga pevačica i harmonikaš su gostovali zajedno u jednoj emisiji, a Milica je otkrila da bi Sofra bio njen muž, kada bi se njena mama i tetka pitale, na šta je on dobacio “Ali se ne pitaju„!

Tom prilikom priznao je da je slab na pevačice:

Obožavam pevačice. Znate taj momenat kada sviraš, a onda te ona pogleda onako lepo preko ramena. Kažu da sam zavodnik, i to je tačno. Volim lepe i obrazovane žene, kada ima svoj posao i kada zna ko je i šta je.

Očigledno da mu nije pošlo za rukom da osvoji Milicu, pa je Sreću pronašao sa Sanjom koja je svojevremeno vodila Zvezde Granda, dok sada vodi emisiju Grand Magazin.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET