svet

April 18, 2018 13:55

By

Šok! Ceca i JK na suđenju, sudija preminula

Danas su se u Prvom osnovnom sudu oči u oči sastale Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. Međutim sudija koja je vodila ceo slučaj je preminula, zbog čega se suđenje odložilo a novi datum poznatim pevačicama biće saopšten pismenim putem. Njih dve su ovog puta na sud došle zbog privatne krivične prijave koju je Jelena podnela protiv Cece.

Karleuša je izjavila da joj je žao što nije održano ročište sa Svetlanom Ražnatović, jer je, kako kaže, bila spremna.

“Nije bilo suđenja, nažalost sudija je preminula. Reč je o krivičnoj tužbi koju sam ja podnela za napad u sudnici prošli put kada smo imale pokušaj pomirenja”, rekla je Karleuša, ali i Ceca se obratila prisutnim medijima:

“Sudija je preminula, tako da će biti zakazano novo ročište. Svako traži pravdu na sudu i sud utvrđuje krivca, kao što ja sve neke svoje situacije tražim putem suda.”

Inače obe zvezde su skrenule pažnju na sebe stajlingom Ceca se odlučila za roze kombinaciju pantalone i sako koju je upotpunila sa maramom veselim prolećnim bojama, a Jelena za crnu halljinu koja je pratila liniju njenog tela. Odevnu kombinaciju “razbila” je zebrastim cipelama na štiklu.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet