Star

22 Marta, 2021 14:00

ŠOK! Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za SILOVANJE!

Prema pisanju domaćih medija glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumaca Branislava Lečića za silovanje. Kako pišu domaći mediji ona je dala iskaz u tužilaštvu i navodno optužila Lečića za s*ksualno napastovanje.

Glumica optužila Lečića

Glumica Danijela Štajnfeld, trenutno je u Beogradu, gde se pojavila pre nekoliko dana u beogradskom Višem tužilaštvu gde je, nezvanično saznajemo, otkrila identitet seksualnog napasnika, odnosno da je reč o Branislavu Lečiću, piše Kurir.rs.

Ovaj mediji dalje navodi da je Danijela navodno otkrila ko je „misteriozni moćnik iz filmske industrije” koji ju je silovao. Navodno, ona je zbog napostvovanje napustila zemlju i otišla u SAD.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamenika javnog tužioca u policiji navela identitet eventualnog izvršioca dela.

Dalje provere su u toku, i radi se na prikupljanju dokaza – rekla je Rakočević.

Portparolka je potvrdila da su inicijali osobe koju je Danijela pomenula na saslušanju B.L, piše Kurir.rs.

Sa sruge strane Branislav Lečić se kratko oglasio:

Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem – rekao je on, piše Kurir.rs.

Danijela je u svom filmu „Zaceli me” ispričala i svoju stranu priče kao žrtva s*ksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s*ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE