Svet

April 18, 2021 12:00

By

ŠOK! Đani prijavio majku da KRADE!

Majku pevača Radiše Trajkovića Đanija je obezbeđenje „Merkatora” privelo zbog krađe.

Đani prijavio majku!

Naime, Đani je prišao čoveku iz obezbeđenja i rekao kako žena u samoposluzi trpa skupe stvari u džepove i prstom pokazao na rođenu majku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Jedva sam čekao da zbrišem iz „Merkatora”, a ona hoće još da kupuje! Te treba kobasica, pa salama, keks, sok.. Najgore od svega što sam to sve imao u kući, ali za nju to nije bilo dovoljno. Rekao sam joj da uđe i ume šta treba a ja ću je čekati ispred – započeo je Đani i otkrio da je tada prepoznao jednog momka iz obezbeđenja kome je rekao da obrati pažnju na ženu koja krade u samoposluzi i prstom pokazao na rođenu majku!

Rekao sam im da ta žena trpa sve u džepove. Odmah su otišli do nje, a ja sam se sakrio i valjao se od smeha. Video sam da me traži pogledom. Bilo joj je frka! Ona nikada ništa ružno nije napravila u životu pa joj je bilo čudno gde baš nju da presretnu. Objašnjavala je da nema ništa sa krađom i molila da je puste ili odvedu šefu kome će objasniti da je došlo do zabune – pričao je Đani kroz smeh i otkrio da je prišao tek kada je uvideo da bi njegova šala mogla da napravi ozbiljan problem. Majci je odmah bilo jasno da je sve ovo maslo njenog sina, a i obezbeđenje je shvatilo da ih je Đani zeznuo!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Strašno sam se smorio kada mi je rekla da hoće da svrati i u samoposlugu. Tada mi je ta zajebancija pala na pamet. Keva je bila ljuta na mene cela dva minuta. Zna ona za to moje zezanje. Navikla žena jer oduvek sam takav. Drugu iz obezbeđenja nije baš bilo prijatno. Izvinjavao se kevi što ju je doveo u nezgodnu situaciju. Ni na njega se nije ljutila, nije dečko ništa kriv. Naseo je na moju zajebanciju. A od nje očekujem da mi kad – tad vrati – ispričao je svojevremeno pevač za jedan domaći list.

FOTO: RAJKO RISTIĆ