Scandal

20 Marta, 2021 17:00

ŠOK! Džej mi je BIO OTAC! Zvao sam ga TATA!

Kako se šuška u poslednje vreme, navodno je Džej Ramadanovski imao sina! Naime, u pitanju je dečak čija je majka imala vezu sa Džejom, a kako je pevač mnogo voleo tu ženu, pomagao joj je do svoje smrti i podigao njeno dete kao da je njegovo.

Džejev sin: Jedva čekam da upoznam sestre!

Mama pomenutog dečaka bila je svojevremeno u vezi sa Džejom. Ona živi u Nemačkoj, našeg je porekla, ali od ranog detinjstva je preko. Sina je dobila sa nekim čovekom kog je volela, ali je on ostavio i nikad dete nije hteo ni da pogleda, pa je morala sama da brine o sinu – objašnjava izvor za SCANDAL i dodaje:


Onda je upoznala Džeja, bili su zajedno, voleli su se, a čak i kada je ljubav prestala, Džeki je redovno išao da ih obilazi i nikad nije prestao da pomaže. On je tog dečaka podigao i zahvaljujući njemu, taj dečko je obrazovan i ni u čemu nije oskudevao tokom detinjstva. Momak se i sam hvali kako ga je Džej obožavao kao da mu je rođeni sin i sve mu je želje ispunjavao. Kaže on: Meni je Džej jedini otac za kojeg znam iako nije biološki, zvao sam ga tata i njemu je bilo drago zbog toga, voleo me! Za to dete i njegovu majku nisu znale ni Džejove ćerke, ni supruga Nada… – kaže izvor za SCANDAL!

– Smatrao je da one to ne moraju da znaju, a voleo je tu ženu kao prijatelj do kraja života i nije imao srca da joj ne pomaže znajući da je sama i prepuštena teškoj sudbini. Takav je bio Džej, uvek je svima delio i šakom, i kapom. Znaju to Dorćolci najbolje, a i svi drugi širom sveta koje je Džej voleo i obilazio. Dečko je ispričao i da planira da dođe u Beograd Džeju na grob jer mu majka nije dala da dođe na sahranu da ne pravi pometnju Džejovoj porodici jer su ljudi bili u šoku od iznenadne smrti. Navodno će da potraži i Džejove ćerke jer ih gleda kao sestre. One, rekoh vam, nemaju pojma za tog momka i njegovu majku, kao ni njihovu vezu s Džejom, ali ne verujem da će im smetati. Pa i one su poput oca, svima pomažu. Dečko je inače baš tužan i pati za Džejom jer je njega jedino gledao kao oca, pa veruje da su Džeja ubile tuga i razočarenje pošto su ga mnogi izdali i okrenuli mu leđa kad je ostao bez para i razboleo se, kaže da će svima da se osveti, a da li zna nešto konkretno i koga će da napadne, ne znam zaista – zaključio je izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL