Scandal

23 Maja, 2021 18:00

ŠOK! Karleušu JURI Duškov kolega! Hrvatski fudbaler je LUD za pevačicom!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, jedan poznati fudbaler iz Hrvatske koji igra za Italiju, odlepio je za Jelenom Karleušom! Prema rečima našeg izvora, kada Duško Tošić čuje za to, poludeće od besa i ljubomore!

MILIONER ŽELI JELENU!

Taj dečko je baš poznat jer je strašno dobar fudbaler, zaradio je preko 30 miliona evra, a ima tek 27 godina, Jelenin Duško zna za njega, kolege su – započinje naš izvor i dodaje:

Njega su nedavno ortaci fudbaleri uhvatili dok je gledao Jelenine slike na Instagramu i po njegovim reakcijama, odmah im je bilo jasno da se mali primio na JK. On je čak pre korone, navodno, planirao da namesti susret s Jelenom. Imao je plan da sazna gde ona izlazi, nastupa, ide na ručak… Istripovao je da će da je startuje kada se nađu na istom mestu u Beogradu gde on često boravi, međutim, korona mu je osujetila planove. Dečko je inače jako zgodan i lep, sigurno bi ga JK primetila kada bi se našli u istom prostoru, ali čisto bi ga uočila, svi znamo da je ona odana Duletu, a to što mali mašta i tripuje da će da je startuje, pa neka ga, to nije zabranjeno – priča nam izvor kroz smeh i za kraj dodaje:

U svakom slučaju, Dušku neće biti baš prijatno kada čuje šta se dešava. Taj mali je i lep i uspešan, povezivali su ga s jednom devojkom iz Srbije i zna se da on voli Srpkinje, tako da ako dođe do slučajnog susreta s Jelenom, biće gusto – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ