Scandal

23 Januara, 2021 15:00

ŠOK! Kenan u Sarajevu saznao STRAŠNU ISTINU o Rialdi!

Pošto je na kratko napustio Zadrugu kako bi u Sarajevu sahranio oca, Kenan Tahirović imao je vremena da se malo raspita o svojoj devojci Rialdi. Našao je nekoliko njenih poznanika i suočio se sa strašnom istinom!

Kenan saznao istinu o Rialdi!

Kenan nije mogao da veruje šta čuje jer Rialda nikad nije htela da mu priča šta je sve prošla u životu – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

A devojka se mnogo namučila, preko noći je morala da odraste. Oduvek je htela da se bavi pevanjem jer je zaista talentovana, ali kako je sama gradila karijeru bez ičije pomoći, suočila se sa mnogo teškim situacijama. Pevala je sva veselja po okolini Sarajeva, nije odbijala nijednu tezgu samo da bi zaradila, ali i da bi stekla iskustvo za dalji rad. Mlada se i udala, pa se i u tom braku namučila. A da ne govorimo o nasrtljivim muškarcima koji su je jeli pogledom dok nastupa. Svi su oni hteli da je iskoriste, a ona je jedva uspevala da se sačuva kojekakvih propalica i pijanaca. Ona tek sad s Kenanom otkriva pravu ljubav i iskreno ga voli, kao i on nju. Zato su i ljubomorni svi na njih pošto osećaju da im je ljubav istinita. Kenan je još više ceni jer je sad saznao strašnu istinu o njenoj prošlosti kroz koju je sama krčila put i mučila se, a opet nema nijednu mrlju – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL