Star

10 Februar, 2021 21:00

ŠOK! Luni POZLILO kad je čula da su UHAPSILI Marka!

Luna Đogani koja je u šestom mesecu trudnoće, prošlog četvrtka se mnogo potresla, pa joj se u momentu i slošilo.

Luni pozlilo kad su uhapsili Marka!

Naime, tokom hapšenja kriminalne grupe, Marku Miljkoviću su stavljene lisice i okarakterisan je kao jedan od glavnih organizatora monstruoznih činova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Luna je baš u tom momentu bila sama u stanu, a Marko je izašao da pozavršava obaveze. Nakon sat vremena, pozvali su je prijatelji i pitali gde je Marko, a zatim joj rekli da su na vestima čuli da je uhapšen. Ona je odmah zvala verenika, koji se baš u tom trenutku nije javio na telefon i ona je s pravom prebledela od brige. Pozvala je Gagija i panično mu rekla šta je čula, a on joj je rekao da se smiri i da se ne brine, te da jeste uhapšen izvesni Marko Miljković, ali ne njen verenik, već totalno drugi lik. Dok je Gagi smirivao, u tom momentu je zvao i Marko. Ona mu je rekla da se uplašila i da je pod stresom, pa je on brzo došao u stan jer se uplašio zbog nje i bebe. Kada se uverio da je dobro, počeli su da se smeju, pa sada zbijaju šale na taj račun – kaže za Star izvor blizak Luni i Marku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Najjače mi je što su Marka tada svi živi zvali, pa su ga neki drugari zezali kako nisu znali da je toliko opasan – izjavila je Luna za Star kada se situacija smirila.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ