Svet

29 Januara, 2021 21:00

ŠOK! Mika bio PRIJATELJ sa Arkanom, a MALTRETIRAO je i njegovu decu!

Mnoge poznate ličnosti ne prestaju da se oglašavaju i komentarišu temu koja je ovih dana uzdrmala celu Srbiju, a to je da je profesor glume Miroslav Mika Aleksić optužen za seksualno zlostavljanje.

Mika Aleksić maltretirao Arkanovu decu?

Ništa manje zgranuta nije ni Ceca Ražnatović sa čijim je mužem Željkom Mika Aleksić je bio prijatelj. Bio je čak i kandidat na izbornoj listi Stranke srpskog Jedinstva za Narodnu skupštinu RS, a zvali su ga i ličnim Arkanovim rediteljem jer je snimao pohode u Hrvatskoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojin Ražnatovic 👨‍🏫🌪🇷🇸 (@vojinraznatovic)

Prema pisanju tabloida Svet, Arkanovi blizanci Vojin i Nikola bili su Mikini đaci, a Vojin se sada prisetio 1993. godine kada je u “Ateljeu 212” igrao u predstavi “Sveti Georgije ubiva aždahu”, a učitelj, otac i brat Nikola ga gledali iz prvog reda.

Mika je sačekao da svi dođu na čas i onda je krenuo sa takvim psovkama I uvredama da sam ja bio u šoku. Moj otac, jedan Arkan, nije nikog tako isprozivao. Some jedan glupi, usporeni mesečaru, trebalo je Nikolu da ubacim umesto tebe. Obrukao si nas sve, sad bih te vodom polio. Marš na umivanje. Drao se punih 10 minuta. Čovek je bio toliko stog da smo se brat i ja više bojali njega nego oca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Kasnije su i Veljko i Anastasija krenuli u istu školu.

Išao sam samo na pet časova kod Mike i napustio. Video sam odmah da to nije za mene. Ukoliko se ove optužbe pokažu kao tačne, nadam se da će ga država osuditi najstrožije moguće. Prema takvim ljudima, silovateljima, milosti nema. Za pedofile pogotovo, odmah smrtna kazna! – bio je izričit Veljko, dok je Anastasija glumicama uputila podršku:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Kao dete sam kratko pohađala tu školu i malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz golgotu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca Ražnatović zgrožena informacijama o nekadašnjem prijatelju njenog pokojnog supruga kratko se oglasila, ali i sve rekla:

Slala sam ćerku kod njega. Nisam imala pojma šta on radi, da jesam, odmah bi ga prijavila iako je bio prijatelj sa Arkanom – rekla je pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN