tajna Šabana šaulića
Svet

23 Septembra, 2021 17:00

Šok na OSTAVINSKOJ! Nestali Šabanovi MILIONI!

Ostavinska rasprava posle tragične smrti Šabana Šaulića konačno je završena, a uprkos velikim očekivanjima ogromnog nasledstva, miliona koje su neki očekivali nije bilo.

Nestali Šabanovi milioni!

Ispostavilo se da je sve bogatstvo o kojem se pričalo već bilo u vlasništvu supruge Goce, pa nije imalo šta ni da se deli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava – kaže izvor Sveta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Bilo je nekih priča da će Robert, Šabanov vanbračni sin na sudu dobiti svoj deo, ali koliko čujem, to se nije desilo. Da li su se on i Goca nešto vansudski dogovorili, to stvarno ne znam, ali sam Šaban je za života govorio da je on davno još dobio svoj deo. U januaru porodicu čeka suđenje Turčinu za Šabanovo ubistvo, ako opet ne bude odloženo zbog korone – ispričao je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ