Star

7 Juna, 2021 19:00

ŠOK OBRT! Tara se VRAĆA u Zadrugu! Zbog PARA mora da se POMIRI sa Ša!

Jelena Batos, bivša devojka Nenada Aleksića Ša, ušla je u Zadrugu i unela totalnu pometnju, posebno reperu. Međutim, on je samo nekoliko sati pre njenog ulaska preko Anje Todorović poslao poruku Tari da je voli i da zna da ga porodica ne podržava, ali da ga se to ne tiče.

„Sa Nenadom ću započeti novi život!”

„Anja mi je prenela poruke od Ša, znam da me voli i da želi da ga sačekam kada bude izlazio. Iskreno, ne znam ko je ova Jelena, ali sam primetila da mnogo laže. Nikada me nije kontaktirala, niti mi je nudila smeštaj. Vidim da pokušava da ga obrlati protiv mene, ali neka samo pokušava. Ja svake nedelje dobijam poruke od Nenada preko ljudi koji izađu iz Zadruge i znam već duže da me voli. Nenad je skontao da ga ja čekam i da ga svi lažu. Neće niko njemu uspeti da napuni glavu. Ja znam koliko on mene voli”, rekla je kratko Tara za „Star“ koja uskoro pakuje kofere i dolazi iz Skoplja gde je trenutno kod oca.

„Dolazim u Beograd, boraviću kod drugarice dok on ne izađe, a onda ćemo zajedno da nađemo stan za nas dvoje. Te gluposti i stanovi njegovih roditelja koji ga ne podržavaju me ne zanimaju. Šta me pitate uopšte te gluposti”, rekla nam je Tara, međutim, prava istina je da se u Beograd vraća jer mora nazad u Zadrugu kako bi izbegla kaznu od 50.000 evra. Kako smo još saznali, pomiriće se sa Ša, pa je vrlo izvesno da će odneti i glavnu nagradu.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE