dalila
Star

3 Novembra, 2021 09:00

ŠOK! Otac Dalile Dragojević presekao! Evo kome će da PREPIŠE kuću!

Otac Dalile Dragojević, Haso Mujić, šokiran je ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju.

Oglasio se otac Dalile Dragojević!

Naime, Haso Mujić doneo je veoma važnu odluku koja se tiče Dalile i Dejana, a kako sam ističe, vezu ćerke sa Filipom Carom ošto osuđuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Nisam dobro, zbog svih dešavanja… Nije mi dobro. Ne pratim više, ali nekad vidim… Kad gledam, teško mi pada… Najteže mi pada Dejanovo ponašanje, najžalije mi je što se on tako muči. Ne može da izađe, da ode doktoru, povređuje se..Narod mi piše da vadim Dalilu, da ode doktoru, da je pregleda – kaže otac Dalile Dragojević za Espresso i otkriva da osuđuje ćerkino ponašanje:

Kako ne osuđujem, čoveče! Svaki normalan čovek to osuđuje, to i jeste za osudu – iskren je Haso koji se osvrnu na Dalilin i Dejanov brak pre rijalitija:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Lepo su se slagali. Tu nije bilo nikakavih problema. Od prvog dana otkad su zajedno nikad se rastali nisu. Sve je mirisalo na dugotrajni život i vezu, koja se skršila za mesec dana. Brak je bio dobar, odličan! Svako će vam ovde reći da su bili stalno zajedno, da nisu imali problema, svađa, ništa. Sve što kaže Dejan je tako, a sad je najlakše reći „gušiš me, daviš me…“ – rekao je Mujić pa se osvrnuo na Dalilinu izjavu da se neće vraćati u kuću u kojoj je živela pre rijalitija:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad. Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću – zaključio je otac Dalile Dragojević za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ