Nataša Radan
Star

17 Oktobra, 2020 19:00

ŠOK OTKRIĆE! Gastoz i Anđelo imali TROJKU sa Natašom!

Anđelo Ranković i Nataša Radan priznali su aferu koju su imali van Zadruge, međutim, oboje kriju kao zmija noge da je u sve upleten i Gastoz!

„Prvo se spanđala s Gastozom, a onda je uleteo i Anđelo!“

Kako STAR saznaje, Nataša je prvo bila sa Gastozom, a on ju je kasnije upoznao sa Anđelom. Kako otkriva njena drugarica, njih troje su se jedno veče napili i završili svi zajedno u Gastozovom stanu gde su imali seks utroje!

– Nataša je imala kratku aferu sa Gastozom, videli su se dva, tri puta, da bi nakon nekog vremena preko Gastoza upoznala i Anđela. Njoj se Anđelo odmah dopao, razmenili su brojeve i počeli da se viđaju. Međutim, jedno veče Gastoz, Anđelo i Nataša sedeli su u jednom kafiću u Zemunu, zapili se i završili kod Galeta u stanu. Uopšte nije bio plan da se desi to što se desilo, ali alkohol je odradio svoje. Kako bih rekla, seksualna trojka je pala to veče. Ujutru kada su shvatili šta se desilo, seli su i dogovorili se da to nikome ne pričaju. Anđelu i Gastozu je svejedno, ali da bi Natašu zaštitili, složili su se da to ne treba nikome da pričaju. Iskreno, ja sam to saznala od jednog druga i pitala Natašu da li je tačno. Ona nije htela konkretno da mi to potvrdi, ali joj nije bilo prijatno, a čak je i zaplakala – priča Natašina drugarica za STAR i dodaje:

– Sa Anđelom je nastavila kombnaciju, a o toj noći nisu više nikada pričali. Znam da se ona boji da Gastoz to ne otkrije kada popije, ali se nada da do toga neće doći. On je njoj obećao da nikada neće priznati čak ni njihovu kombinaciju, ali u Anđela nije sigurna! Ali koliko vidim, nije ni on u fazonu da je kanali – objašnjava izvor i dodaje:

 

– Nataši se Anđelo mnogo sviđa, ona bi sa njim želela vezu, ali je svesna da nju Anđelo gleda nekim drugim očima i zato je prihvatila da i dalje budu u kombinaciji – završava izvor za STAR.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ GAJA