vesna zmijanac
Scandal

22 Decembra, 2021 19:00

ŠOK OTKRIĆE! Vesna Zmijanac bila ZALJUBLJENA u Marinka Rokvića!

Kada su bili na samom početku karijere, Vesna Zmijanac i Marinko Rokvić bili su jako bliski! A kako za SCANDAL! otkrivaju njihovi prijatelji, oboje su bili čak i zaljubljeni jedno u drugo, međutim, nikad nisu bili u vezi!

Vesna Zmijanac bila zaljubljena u Marinka!

Vesna je tada bila zaljubljena u Marinka, nekako je uz njega počela da gradi karijeru, pa su često zajedno putovali i radili turneje i onda i ne čudi što se vezala za njega. Neki čak kažu i da je maštala da se uda za njega i rodi mu decu – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

Sa druge strane, priča se i da je Marinko bio lud za njom, ali da nije imao hrabrosti da joj to kaže. U to vreme Vesna je važila za veliku lepoticu i zavodnicu, nema ko je nije želeo, tako da Marinko nije imao herca da joj prizna osećanja, verovatno verujući da ga ona gleda samo kao prijatelja. Bila je to zapravo jaka platonska ljubav koja se kroz godinu ili dve pretvorila u prijateljstvo koje je posle trajalo decenijama. Zato je Vesna i dalje utučena zbog njegove smrti, nikako ne može da se smiri. Ko zna, možda su njih dvoje i bili u nekoj tajnoj vezi za koju niko nikad nije saznao. Sad možemo samo da nagađamo, ali je činjenica da je Vesnu Marinkova smrt i te kako slomila i pogodila – zaključio je  izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ