Jovana Joksimovic
Star

22 Decembra, 2021 09:00

ŠOK! Pogledajte kako je Jovana Joksimović izgledala na POČETKU KARIJERE!

Jovana Joksimović započela je svoju karijeru 2001. godine na BK televiziji, gde je vodila autorske emisije posvećene filmu „Trejler“, a potom i „Blokbaster“. Međutim, mnogi su primetili da poznata voditeljka danas izgleda drugačije nego tada.

Jovana Joksimović promenila izgled!

Naime, Jovana je na BK televiziji počela da radi sa samo 18.godina, a evo kako je tada izgledala:

youtube printscreen

Mi smo svi birali profesije kojima smo želeli da se bavimo. Ono što sam želela, ja sam to dobila. Ovaj posao kao i svaki, ima svoje benefite, ima svoje mane. Srećna sam što radim to što sam želela i što sam u svom poslu mislim korektna. Nema tu da se žalimo: ‘Jao, prilaze mi, pa nam šalju komentare’. Šta ste hteli dobili ste. Prema tome, naučite da se nosite sa time, da ne biste imali probleme. Ja tako razmišljam i sve mane ovog posla pokušavam da stavim sa strane da ne primećujem, a u benifitima uživam – rekla je jednom prilikom voditeljka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Podsećanja radi, Jovana Joksimović je već devet godina u srećnom braku sa Željkom Joksimovićem. Imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu. Oboje su ostvareni u svojim profesijama, Željko kao muzičar i odnedavno vlasnik medija, a Jovana kao novinar, urednik i prezenter.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ