Svet

August 30, 2021 23:15

By

Isplivala ŠOK prepiska Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac! Rešile da obrišu PROŠLOST?!

Na društvenoj mreži Instagram danas je isplivala šok prepiska Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac!

Prepiska Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac zapalila Instagram!

U okviru poslednje objave na pomenutoj društvenoj mreži, Nataša Bekvalac detaljno je opisala kako se oseća nakon što je ostavila cigarete.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Na iznenađenje mnogih, Nati je javno pružila podršku i Jelena Karleuša, a njihova prepiska će se dugo prepričavati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

PROČITAJTE: Miljana PIJANA zvala Zolu! Isplivala HIT PREPISKA! (FOTO)

Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih.Umorna sam, iscrpljena i nisam raspolozena. Osecam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srecnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruzi, da da. Odlucila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleci je sa publikom vec da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde ce me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da ce sve sto iz ovog izadje biti tako moje i iskreno. Cisti mi se i proslost… Neki muskarci koji su me jako povredili…javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana… – napisala je Bekvalčeva, a na njenu objavu nadovezala se i Jelena:

Mene su svi povredili, niko nije rekao „izvini”. Inspiraciju sam pronašla u šopingu, tu sam svoja i inspirisana – napisala je Karleuša uz niz emotikona koji plaču od smeha.

FOTO: RAJKO RISTIĆ