Svet

13 Oktobra, 2021 21:50

ŠOK! Rialda i Kenan KRIJU da su se POMIRILI!

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović obnovili su vezu.

Rialda i Kenan kriju da su zajedno!

Kako Svet saznaje, par se već neko vreme tajno viđa u Beogradu i Sarajevu, ali ne žele o tome da se zna zbog osude javnosti i pritiska.

Što bi se reklo, odlučili su ljubavi da daju još jednu šansu, ali sad samo takoreći u četiri zida. Veliki je pritisak bio za njih dok su zvanično bili u vezi, počevši od paparaca, preko fanova, raznih priča koje su se pojavljivale, pa i njegovo društvo koje je bilo protiv tog odnosa. Koliko mi se čini, u Bosni je većina Kenu doživljavala kao dobricu, dok u tom odnosu je Rialda bila opasnica. Uvek jedan mora da bude mica, a druga strana zla. Sad se već neko vreme viđaju da skoro niko to ne zna. Mislim da zna možda dvoje, troje ljudi – kaže izvor Sveta i dodaje:

Ona često ide za Sarajevo, pa se tamo sastanu, a i Keno dolazi u Beograd često. Ovako sve objavljuju na društvenim mrežama kad su solo, ali kad su zajedno, to se krije. I zbog posla im je bolje da zvanično budu sami. Ona kao pevačica ima veću prođu kod publike ako je solo, a i njemu zbog raznih angažmana. Takvo je vreme došlo – zaključio je izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: GAJA