Svet

21 Aprila, 2021 13:00

ŠOK! Krstinja OTKRILA! Takmičar Granda Momir Lukovac izvršio SAMOUBISTVO?!

Prema pisanju domaćih medija, navodno je takmičar „Zvezda Granda” Momir Lukovac izvršio samoubistvo. Povodm njegove tragične smrti oglasila se Krstinja Todorović, takmičarka „Zvezda Granda”, koja je s Momirom bila bliska, a zajedno su išli i u muzičku školu.

Sve je delovalo normalno

Ona se sada oglasila povodom smrti Momira, i otkrila šta se dogodilo prošle noći u Crnoj Gori.

To se desilo sinoć kasno, ta vest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Ceo život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi – ispričala je Krstinja za Kurir.rs.

Pevačica ističe da ništa nije ukazivalo na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je juče, u utorak 20. aprila, bio u studiju gde je snimao pesmu.

Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju – rekla je Krstinja.

Ko zna šta je njega u suštini nateralo na to, ko bi digao ruku na sebe bez nekog jakog razloga? Bio je dobar drug, dobar čovek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand… Sad je za sve kasno… – ispričala je pevačica za Kurir.rs.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE Grand Online