Scandal

1 Maja, 2021 16:00

ŠOK! Tara OTKRILA Ša JEZIVU istinu! Reper PLAKAO kao MALO DETE!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Tara Simov priznala je svom ljubavniku Ša da postoji mogućnost da nikada ne dobije decu! Naime, ona mu je objasnila svoje zdravstvene probleme i pripremila ga na bolnu činjenicu da možda neće moći da se ostvare kao roditelji, a njega je to jako pogodilo jer ni sa ženom Ivanom nije dobio potomstvo.

Tara mu obećala da će se lečiti

Tara se baš vezala za Ša i shvatila je da ne sme ništa da taji od njega jer bi ga to dotuklo, a posebno ne tako jezivu činjenicu oko trudnoće – objašnjava izvor i dodaje:

Objasnila mu je da je imala pre godinu dana ginekoloških problema sa cistama na jajnicima i da je to lečila terapijom, međutim, tada su je doktori upozorili da je krhka i slaba i da mora da se čuva ako misli da ima decu. Ona pak do sada nije ni pokušavala da zatrudni, ali se baš plaši zbog tog upozorenja ginekologa. Navodno, postoji opasnost zbog te ciste koju je lečila da bude teško i komplikovano prilikom začeća. Ša je to jako pogodilo, plakao je kao malo dete i to je toliko bilo potresno da nije ni emitovano kako ih to ne bi uznemiravalo kada izađu. Sa druge strane, Tara je mlada i svesna je da živimo u 21. veku. Verovatno je iz straha malo preuveličala problem, a i da su je lekari namerno zaplašili da bi se više čuvala. Ipak ja verujem da će ona i Ša imati decu jer se baš vole. I on je rekao da će biti uz nju šta god da bude, a veruje da su te ciste vodene i da im neće praviti probleme kada se odluče da dobiju bebu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL