Svet

16 Januara, 2022 19:50

Šokantna ispovest Nikole Rokvića! Postao otac jer se molio! “Sad znam da Bog postoji”

Nikola Rokvić je ozbiljno posvećen veri, a nedavno je ispričao kako se uverio da Bog postoji. On i njegova supruga Bojana pet godina su ljubav održavali na relaciji Srbija Amerika, što je bilo teško i često su se svađali.

Šokantna ispovest Nikole Rokvića!

Kada su konačno doleli odluku da se raziđu Nikoli je odjednom unutrašnji glas rekao da nastavi čita Novi zavet tamo gde je stao.

Ja otvorim, a ono Jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja. Ja pogledam da nema crkva Svetog Jovana krstitelju u Beogradu i nađem da je na Centralom groblju. Tamo odlazim, u toj crkvi je i riza Sv. Petke i petkom se čita njen akatist. Ja sam dva petka išao da pevam sa ljudima u crkvi akatist i molio se ispred rize Svete Petke i ikone Svetog Jovana Krstitelja da Gospod spoji mene i Bojanu, da nemamo tu razdaljinu. Rekao sam, Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na istom mestu i da se ne razdvajamo… Posle smo se čuli, ona je rekla da će doći u Beograd. Za to vreme, ja stalno čitam Novi zavet i kažem sebi Ako je Bojana trudna  – Bog postoji i sve ovo će mi biti potvrda ako je ona trudna… Uopšte ne znam odakle mi ta misao… Bojana dolazi, ja taj dan zvršavam čitanje Novog zaveta. Ona mi daje poklon, a ispod test. Trudna. Ja sam se šokirao. Nisam mogao da izustim reč. Bog postoji! A drugo, ostvarila mi se želja – ispričao je Nikola Rokvić u emisiji Dok anđeli spavaju, a onda dodao i Bojanino iskustvo čuda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Pošto ga je odmah po dolasku pitala šta će da rade, gde će da žive, Nikola koji je duboko ušao u veru znao je da će odgovor sam doći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Posle par dana Bojana posle buđenja kaže Sanjala sam da sam u nekoj crkvi i prišla mi je jedna žena skroz u crnom pokrivene glave i rekla mi je Nemoj dete ništa da se brineš, sve će biti u redu i videćemo se mi opet.  Ja sam rekao, pa to je Sveta Petka. Nama se ćerka Leona rodila na Sv Petku Trnovu, a kršena je na na Svetu Petku srpsku i kršteno ime joj je Paraskeva – ispričao je Nikola Rokvić.

PROČITAJTE I… POTRESNO! Nikola Rokvić objavio sliku koja LEDI krv u žilama! Ima veze sa Marinkom!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Instagram printscreen