Svet

13 Juna, 2021 13:00

ŠOKANTNO! Brena pomoću GATARA razdvaja Viktora i Sandru?

Čuveni parapsiholog Mevludin Duvančić za Svet tvrdi da Lepa Brena ima muku sa snajkama.

Breni se ipak ne sviđa snajka?

Brena ima problem sa sinovima kada su u pitanju devojke koje biraju. Ona pokušava da sve drži pod kontrolom, ali to joj ne ide uvek od ruke. Trenutno je zakopala ratne sekire sa snajkom, ali zna da ta devojka nije za njenog sina. Misli da ga Sandra gleda kroz prizmu interesa i da ga ne voli zaista. U budućnosti ih ne vidim zajedno, prekinuće se ta veza. Viktor će shvatiti da ona nije za njega, ali trebaće mu vremena – kaže čuveni parapsiholog za Svet i dodaje:

Brena se svim silama trudi da ih razdvoji, zbog njih je posećivala hodže i gatare. Brena misli da može sve da kontroliše, pa i Bobu je uspela da zadrži uz pomoć gatara. Propatila je ona mnogo u tom braku, znala je za sve njegova afere, ali mnogo ga je volela i sve mu je oprostila. Tražila je pomoć vračara i gatara da bi neke ljude spojila, a neke rastavila. Imaće probleme sa decom u narednom periodu – kaže Mevludin, koji je na početku karijere Breninog starijeg sina Stefana Živojinovića prognozirao kraj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Rekao sam da od Stefanove karijere nema ništa ma koliki on talent bio. Završila se pre nego što je i počela, odustao je od muzike. Brena je mašina stvorena za biznis i finansije. Ona drži porodicu na okupu i glavna je što se tiče novca. Baš kao i Boba, njegov najstariji sin Filip našao je ženu koja pravi pare, isti su. Aleksandra je ta koja donosi novac u njihovu kuću. Živojinovići imaju tu crtu da se oslanjaju na žene, ali Viktora žene ‘gule’ za razliku od oca i braće – tvrdi Mevludin, koji Brenu i njenog supruga upozorava da povedu računa o zdravlju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena će se sad aktivirati u poslu, ugovara koncerte i pokušava da upravlja porodicom. Biće i dalje broj jedan što se karijere tiče. Zdravstveno nije najbolje, a ni psihički, pa treba da se čuva. Ja joj savetujem da nikako ne ide kod estetskog hirurga i da ništa ne radi, čak ni sitne korekcije jer može sebe da dovede u opasnost. Kukovi joj nisu u redu, ima osteoporozu, mora da bude oprezna. Boba će zbog problema sa srcem završiti na VMA ovog leta, možda mu i bajpas ugrade – zaključio je parapsiholog za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ