darko lazic
Star

7 Januara, 2022 20:00

Šokiraćete se kada vidite šta Darko Lazić radi za Božić! Meštani Brestača u neverici!

Darko Lazić ima poseban ritual za Božić – vozi se traktorom kroz selo i sa razglasa pušta pesme Baje Malog Knindže.

Šokiraćete se kada vidite šta Darko Lazić radi za Božić!

Folk pevač kaže da njegova devojka Barbara Bobak poštuje ove neobične praznične rituale i da je to jedan od razloga što će u maju da se oženi njom.

Osoba koja je sa mnom u vezi mora da se navikne na tradiciju koju praktikujem za naš najradosniji praznik. Barbari to ne smeta i podržava me u svemu. Od svih praznika najviše volim i poštujem Božić i to se nikada neće promeniti – priča Lazić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Folker odmalena poštuje sve tradicionalne običaje:

Još kao mali naučio sam da idem u šumu po badnjak. Obavezno ponesem i neko vino, da mi se nađe usput. Za Badnji dan sa društvom kuvam rakiju i pečem ribu na talandari, a istovremeno okrećemo prase koje ćemo jesti na Božić – priča Lazić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pevač dodaje da je najbolji provod ipak narednog dana:

Na Božić ustanem u tri ujutru, palim traktor i sa njega zakačim prikolicu sa agregatom i dva zvučnika. Onda odvrnem album Baje Malog Knindže i krenem da vozim kroz selo i budim sve redom. Naravno, nosim vino i rakiju sa sobom, da mi se nađe uz glasnu muziku. Probudim celo selo, pa se oko pola pet celo društvo okupi i svi zajedno idemo u šumu. Kući se vratim u deset ujutru i onda tek doručkujem i dan može da počne. Imam jedno pravilo koga se pridržavam za Božić: tog dana nikada ne nastupam, tako da ću dan provesti sa mojom Barbarom.

Golupčići će vezu ozvaničiti u maju i napraviće veliku svadbu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo – kaže folker i dodaje da će njihova svadba trajati dva dana:

Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput – rekao je pevač za Alo.

IZVOR: Alo

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM