Soraja trudna
Svet

8 новембра, 2022 10:20

Soraja se bori za život: Nakon stravične saobraćajke hitno operisana

Soraja imala saobraćajku u kojoj je teško povređena

Soraja Vučelić (35) , po pisanju Informera, bori se za život. Starleta je u subotu doživela stravičnu saobraćajku na granici s Albanijom i nalazi se u teškom stanju.

Vučelićeva navodno ima polomljena rebra, a pojavilo joj se unutrašnje krvarenje.

Zbog ovoga je u nedelju prebačena iz Albanije u Hrvatsku na hitnu operaciju.

Pročitajte: Soraja na meti inostranih krimosa

-Lekari se od subote bore za Sorajin život. Ona je odmah posle udesa prebačena na jednu privatnu kliniku u Albaniji, gde je operisana. Međutim, juče joj se stanje pogoršalo i pojavilo joj se unutrašnje krvarenje. Porodica i prijatelji su odlučili da je na novu operaciju prebace u Hrvatsku – priča izvor za Informer blizak starleti i objašnjava šta se zapravo desilo kobne subote.

-Soraja je sa Kosmeta krenula ka Albaniji sa drugaricom. Vozila je „Mercedesov“ džip, na koji je naleteo kombi. Od siline udarca Soraja zamalo nije poletela kroz šoferku. Ona je grudnim košem tresnula u volan, polomila rebra i povredila unutrašnje organe.

Pročitajte: Sve pršti – Starlete Ana Korać i Soraja Vučelić se popele na vrh

Prema njegovim rečima, scena na mestu saobraćajke je bila jeziva!

-Auto je skroz uništen! Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju – priča naš izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: INFORMER/REPUBLIKA

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM