Svet

August 23, 2020 14:30

By

Spavajte u KREVETU Nataše Bekvalac za SOMIĆA evra DNEVNO!


Ko god želi da bar na kratko oseti kako uživa Nataša Bekvalac i legne u njen krevet, može to da priušti sebi za hiljadu evra po danu, koliko košta iznajmljivanje njene vile u Čeneju.

NATA NE KUKA ZBOG PARA, VEĆ RADI!

Pošto ne želi da kuka, ona je smislila kako da dođe do novca i otvorila vrata svog malog raja za sve koji žele da plate. Kako piše SVET, kuća ima 400 metara kvadratnih, kompletno je nameštena, bazen nov i besprekorno održavan, baš kao i travnjak koji Nataša sama kosi.

Svaki kutak pažljivo je osmišljen i uređen da porodici pruži punu privatnost i uživanje, počevši od prostrane dnevne sobe sa velikom ugaonom garniturom koja daje dovoljno prostora za igranje i druženje u slučaju da vremenske prilike ne dozvoljavaju da se sve to odvija u bašti ili pored bazena.

Za one koji bi da se udobno smeste i gledaju film na raspolaganju je drugi dnevni boravak, gde pored prostrane garnature ima fotelja i taburea, a centralno mesto na zidu zauzima veliki televizor.

Kako SVET saznaje, Nata je želela da spavaća soba bude u tamnim tonovima i da pored udobnog kreveta, prostor bude vešto osvetljen.

Slično je opremljeno i preostalih 5 spavaćih soba, a tu su i tri prostrana kupatila.

Iz dnevne sobe izlazi se na lepo uređenu terasu, ispunjenu cvećem i lepim garniturama, odakle se pruža pogled na celo imanje koje se prostire na čak 3.500 kvadrata.

U bazenu i na ležaljkama i ljuljaškama provod je zagarantovan.

I za decu je predviđen poseban deo sa trambolinama, pošto u blizini nema komšije, žurka može da traje od jutra do sutra.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / INSTAGRAM