Haris Džinović, Angellina
Scandal

14 Jula, 2021 15:00

SPEKTAKULARNI POVRATAK! Haris Džinović ukrstio glas sa Angellinom, emocije pršte, a pesma kida na komade! (FOTO/VIDEO)

Spoj!

Legenda narodne muzike Haris Džinović napravio je veliku diskografsku pauzu u potrazi za pravom pesmom, a kada je čuo muziku i tekst za numeru “Polomi me”, muzički as se nije dvoumio da upravo ovim megahitom ponovo uzdrma estradnu scenu Srbije.

NOVI DUET!

Mlada i sada već izuzetno popularna Angellina bila je logičan sled događaja s obzirom na to da je numera duetska, a da se legendarnom Harisu i te kako dopada način na koji ova atraktivna pevačica izvodi svoju muziku i donosi emociju.

Vreli ritam Španije, tekst koji je već prvi prvom slušanju raspametio sve fanove ove dve muzičke zvezde sasvim sigurno je dobitna kombinacija.

Koliko su sigurni u uspeh numere “Polomi me” svedoči činjenica da se spot za pesmu pojavio u utorak veče na muzičkoj platformi “jutjub” sat vremena pre ponoći, što je dovoljan dokaz da nisu želeli da kalkulišu sa vremenom objave.

Haris Džinović, Angellina

Velika je čast snimiti duet sa Harisom. Verujem u uspeh ove pesme, a sudeći po prvim komentarima ljudi koji su je čuli, mislim da imamo hit leta – rekla je Angellina.

Poslušajte numeru koja za samo nekoliko sati od objavljivanja preti da sruši trending, a napisao ju je Ognjen Amidžić.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PROMO PR