Šaban Šaulić 22
Scandal

9 Juna, 2021 20:00

SPREMA SE HAOS U PORODICI ŠAULIĆ! Hoće da ruše Šabanovu kuću, Goca to ne sme da dozvoli!

Kako SCANDAL! saznaje, Šabanova udovica Goca i njena deca imaju veliki problem! Naime, pojavio se gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks, i to baš na mestu gde je čuvena Šabanova vikendica. Prema rečima naših izvora u Krčedinu, gastarbajter je spreman na sve, pa uveliko ucenjuje sve Šabanove komšije da mu prodaju svoja imanja, a kako im je rekao, briga ga je i za Gocu i za tu kuću i da će je srušiti kako bi ostvario svoju zamisao!

Gastarbajter iz Beča im radi o glavi! Ucenjuje Šabanove komšije u Krčedinu.

Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovek sprema da ponudi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva među kojima je i Šabanov – započinje izvor i dodaje:

Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje nam je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se otući Šabanov raj na Dunavu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ