kum šabana šaulića
Scandal

January 29, 2022 21:00

By

Sprema se turska osveta! Roditelji UBICE Šabana Šaulića prete!

Kako SCANDAL! saznaje, Turčin koji je prošlog četvrtka osuđen na tri godine i tri meseca zatvora za ubistvo Šabana Šaulića, dobio je svojevrsnu podršku svoje familije! Naime, kako se šuška, njegovi sada, navodno, prete Šaulićima da ih neće ostaviti na miru jer je, kako oni tvrde, saobraćajka bila nesrećni slučaj!

Roditelji UBICE Šabana Šaulića prete!

Strašno je ovo što se dešava… Umesto da se pokriju ušima i ćute jer je dobio smešnu kaznu zbog koje su i Goca i deca očajni, oni još i prete – objašnjava izvor i dodaje:

Navodno su poručili porodici da ih neće ostaviti na miru i poslali im, navodno, neku poruku u smislu: Naš sin nije kriv, sve je bio nesrećni slučaj! I mi ćemo da udarimo na vašu decu, pa neće ni ona imati mira – prepričava izvor i kaže da nije siguran da li su pretnje uopšte stigle do Šabanovih članova porodice, te priča dalje:

Gordana Saulic

ATA Images

Oni, naime, tvrde da je to bio nesrećni slučaj i da momak nije hteo namerno da se zakuca u auto u kom je bio Šaban. Kažu da sigurno nije hteo sebi da natovari robiju na vrat. Svesni su da je vozio nedozvoljenom brzinom i da je boravio u Nemačkoj bez propisanih papira, ali oni svakako ovu presudu doživljavaju kao udar na njih i njihovu porodicu i navodno hoće osvetu! Stoje iza toga da treba da plati kaznu novčano, ali smatraju da ne treba da odsluži tu kaznu od tri godine i zbog toga i prete. On na suđenju nije smeo ni da pogleda u oči porodicama nastradalih, a sin Mirsada Kerića je skočio da se obračuna, međutim, sprečeni su incidenti. Goca je izjavila da je presuda sramna, ali da ona stavlja tačku na celu priču jer nema više snage da otvara te teške rane – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ