MAJA BEROVIĆ
Scandal

November 27, 2021 11:00

By

Spremna za porođaj! Maja Berović za KOLEVKU dala 5.000 EVRA!

Maja Berović jedva čeka da se porodi, a kako SCANDAL! saznaje, već je pripremila mnogo toga za bebu! Samo za kolevku iskeširala je 5.000 evra. Pevačica se poverila prijateljima da neće nikada štedeti za svoje dete jer je ona provela svoje detinjstvo u bedi i siromaštvu i za taj period vežu je samo tužne uspomene!

Maja Berović ne štedi!

Maja je ostala bez oca godinu dana pre rata i tada za nju počinje pakleno detinjstvo, a da ne govorimo kako joj je bilo kada se zaratilo. Njene mama se trudila da prehrani porodicu, pa je išla da radi sve što je mogla, samo da deci obezbedi koru hleba. Zato Maja sada jedva čeka svoje dete i zarekla se da će mu omogućiti da odraste bez ijedne suze ili trzavice – kaže izvor Scandala!, a evo kako je Majina strina opisala pevačicino teško detinjstvo:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Otkako je prohodala i počela da priča, ona je pevala. Bila je ovde do 1995. godine. To je dete koje sam ja obožavala. Kad su svi odlazili odavde, i ona je. Ceo rat smo proveli pred mojom kućom, okupim svu decu, napravim im kolač od bilo čega. Deca su se družila, ništa nije bilo zagrađeno. Kad krenu granate, sklanjali smo se iza stare kuće koja je bila tu ili kod mene u podrum. Oni pre rata nisu kuću završili, otac i majka su radili u Sarajevu. Njima je otac umro godinu dana pre rata, ostali su mali sa majkom, njoj je to teško palo, plakali su često, majka je morala da radi, da se snalazi – ispričala je Majina strina.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ