Sreća Danijele Martinović
Svet

June 1, 2023 13:13

By

Danijela Martinović plače od sreće, ovaj trenutak je godinama čekala: Hvala ti, Bože

Sreća Danijele Martinović je ogromna

Iako iza sebe ima dugogodišnji i više nego uspešnu karijeru, ime Danijele Martinović se uglavnom vezuje za pevača Petra Graša. No, s obzirom na to da je njihova ljubav trajala dvadeset i četiri godine, to i ne treba da čudi.

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama 

Sreća Danijele Martinović

Ata images

Zašto su se rastali i kako je moguće da sa tolikim stažom nikada nisu ozvaničili ljubav, samo su neke od tema i pitanja koje se iznova oživljavaju i stavljaju pod lupu. Odgovore ćemo možda dobiti u novoj knjizi Danijele Martinović, svojevrsnim memoarima, koji su upravo objavljeni u Hrvatskoj, piše Hello!.

– Kada bi jedna jedina reč, misao ili rečenica iz ove knjige dotakla vaše srce, donela vam utehu, radost, spoznaju, inspiraciju, mir… biću najsrećnija – to je moja najveća nagrada – rekla je Danijela.

Pročitajte S Grašom nije bilo moguće – Danijela Martinović ostvarila svoju najveću želju, ljubav je začeta 

Sreća Danijele Martinović

Promo

Sreća Danijele Martinović zbog knjige je ogromna, a ona nije krila ni svoju zahvalnost.

– Hvala mom mentoru Branislavu Glumcu, hvala što si bio tvrdoglavo uporan i nepopustljiv dok sam se branila neodlučnošću. Hvala ti što si bio nežan i ohrabrivao me dok sam prolazila neosvetljenim, nepoznatim tunelima svojih sumnji. Hvala mojoj porodici, vi ste moja sigurna luka u kojoj se mogu vezati nakon svih mora koja sam isplovila i još mnogih kojima ću ploviti. Hvala svakoj pojedinoj osobi koja je na bilo koji način deo mog života. Hvala, Bože, glas tvoje tišine u meni je najglasniji. Vaša Danijela – napisala je pevačica.

Pročitajte Za sreću nikad nije kasno – Danijela Martinović u šestoj deceniji objavila najlepše vesti FOTO

Sreća Danijele Martinović

Instagram printscreen

Inače, ovo nije prvo književno delo splitske pevačice. Godine 2016. objavila je „Šalabahter života“, motivacione poetske zapise koje je svojevremeno opisala kao „mali povez ljubavi“. U najemotivnijem delu pod nazivom „Neuručena pisma“ pop zvezda obraća se svom nerođenom detetu ‒ Mrvici, kako ga zove u stihovima.

Pročitajte Pa ona cveta – Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

Sreća Danijele Martinović

ATA/IMAGES

Majčinstvo je za mene prilično teška i lična tema, a, s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački i nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije počela da pišem, da pričam priču u jednom obliku u kome se obraćam nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam da joj ispričam sve iz prvog lica jednine. Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći da budem sretna iako se to nikad ne dogodi – ispričala je Danijela.

IZVOR: HELLO!