Srpski fudbaleri svet novine svet portal
Svet

June 24, 2024 14:30

By

Piksi oduševio igrače: Fudbaleri doživeli nešto veličanstveno, evo šta im je poklonio selektor

Srpski fudbaleri oduševljeni Piksijevim potezom

Na jučerašnjoj preskonferenciji Orlova, Veljko Birmančevic je, između ostalog, rekao da je fudbalerima i tek kako prijao slobodan dan, koji su dobili u subotu. Srpski fudbaleri su maksimalno iskoristili ovaj dan…

Srpski fudbaleri pozitivno iznenađeni Piksijevim gestom 

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, u petak je doneo odluku da momcima, nakon utakmice sa Slovenijom (1:1), dao slobodan dan. Trening predviđen za subotu bio je otkazan i pomeren za nedelju, kada je održana i preskonferencija uoči utakmice protiv Danske. Naši fudbaleri, su u subotu, u Minhenu, uživali u krugu svojih porodica. Predveče je organizovan prevoz za Augsburg, gde je baza našeg nacionalnog tima.

Srpski fudbaleri svet novine svet portal

IRENA KLEIN

Pre svega, ja mislim da je slobodan dan mnogo značio svima nama, jer smo bili tri nedelje zatvoreni u hotelu. Išli smo od hotela do hotela i bili smo svo vreme zatvoreni, tako da nismo uopšte ni videli ljude, osim u hotelu, tako da nam je značio taj slobodan dan što smo imali. Da malo prošetamo gradom, da ne razmišljamo toliko o fudbalu. Video sam jutros igrače da su došli puni energije. Mnogi su odradili već prve treninge u teretani i taj slobodan dan je doneo novu energiju, što je dobro da damo maksimum u utorak – rekao je “Birma”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Osim novinara, u press centar su ušli i fudbaleri Ivan Ilić, Luka Samardzić i Nemanja Stojić, koji su ovim gestom pružili podršku svom saigraču pred utakmicu odluke. Ovo je još jedna potvrda da je atmosfera u reprezentaciji sjajna i da se momci međusobno podržavaju.

AUTOR: Irena Klein

IZVOR: Irena Klein

FOTO: Irena Klein / (Photo by Christian Bruna/Getty Images)