folk pevač mile kitić
Svet

May 20, 2022 13:25

By

Šta će reći Marta? Mile Kitić iznenadio javnost, pozavideli bi mu i mnogo mlađi muškarci (FOTO)

Folk pevač Mile Kitić u sjajnoj formi 

Folk pevač Mile Kitić – Odlična forma i spremnost u 71. godini

Mile Kitić ušao je u 71. godinu života, a na fizičkoj kondiciji mogli bi da mu pozavide i upola mlađi muškarci. Popularni pevač redovno igra tenis, kad mu vreme dozvoli ide i na plivanje, zdravo se hrani, a to se na njegovoj mladalačkoj liniji i duhu i te kako vidi.

Pročitajte: Malo ko bi ovo trpeo u braku: Mile Kitić priznao šta Marta radi

Ni njegova supruga Marta Savić nema razloga da bude nezadovoljna, Mile joj je u Dominikanskoj republici pazario raskošnu kuću, koju je platio 300.000 evra, pa ona veći deo godine provodi tamo, uživa, kupa se, sunča, a i bliski prijatelji iz Beograda je posećuju. Mile za to vreme sa ćerkom Elenom završava duetsku pesmu koju im je uradio sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović.

Pročitajte: Mile Kitić i Marta Savić otpočeli su zajednički život pre više od TRI DECENIJE, a evo kako su TADA IZGLEDALI!

– Mile je dugo bio protiv toga jer nije mogao da zamisli kako bi spojili potpuno suprotne muzičke žanrove, a ni on ni Elena nisu hteli da prave kompromise i menjaju fah. To što im je Laća napravio, potpuno je oduševilo Mileta i nema sumnje da će biti mega hit. Onda će sa ćerkom morati i da ide na nastupe, publika će želeti da zajedno pevaju duet – kaže prijatelj i dodaje da se Mile ne meša u Elenin ljubavni život.

Pročitajte: Elenu drži kao malo vode na dlanu, a ćerku iz prvog braka Mile Kitić i ne spominje!

– Nju je Marta vaspitala kako treba i ona sve drži pod kontrolom. Mile neće da joj bira momke i rastura veze”, kaže prijatelj. Kako stvari stoje, Mile će tek sad da razvali sa tezgama, a od devojaka neće moći da se odbrani. Ko zna, možda i neće da se brani, pa je zato navalio na kondicione pripreme.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić