Scandal

8 Septembra, 2020 10:02

Šta učini crna Jadranka!? Pevačica ne prestaje sa ISPADIMA, pratioci ne PRAŠTAJU!

Pevačica Jadranka Barjaktarović razbesnela je srpsku javnost kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem peva pesmu Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“ sa izmenjenim tekstom.

Neće da se izvinjava!

Prvo je nastupila na mitingu DPS-a i otpevala „Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Pre će se otopiti sneg sa vrha Durmitora“, a onda se na društvenim mrežama pojavio i snimak nastupa na kojem se čuje „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“!

Jadranka se ubrzo oglasila i rekla da ju je „ponela atmosfera patriota koje su se pojavile na njenom nastupu“ i da neće da se izvinjava zbog toga, ali pratioci nemaju milosti.

Društvene mreže gore povodom ovog skandala, a pevačicin Instagram je zatrpan psovkama, pretnjama, kao i apelima da joj se zabrane nastupi u Srbiji.

„Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam, izjavila je Jadranka za Blic, a nakon toga je postavila Instastori koji je shvaćen kao još jedan vid provokacije.

„Volim Vas sve”, poručila je uz srciće.

Da li je ovo smela sebi da dozvoli, procenite sami!

FOTO: ATA IMAGES