Stajling Milice Pavlović svet novine svet portal
Svet

June 1, 2024 14:15

By

Ovaj stajling ne možete da kopirate: Milica Pavlović na sebi nosi 50.000 evra

Stajing Milice Pavlović vredi pravo bogatstvo

Milica Pavlović od početka karijere dosta novca ulaže u svoje natupe, ali i izgled i odeću. Njena slaba tačka su cipele, pa je postala čak i ambasador poznate marke obuće koja sada ima kolekciju sa njenim potpisom.

Stajling Milice Pavlović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Luksuzan stajling Milice Pavlović oduševio je sve

Pavlovićeva se na promociji svoje nove pesme “Milijarda” pojavila u luksuznom izdanju. Na sebi je imala odelo svetski poznate dizajnerke Marije Marković, čije komade nose kako naše tako i strane zvezde, a neverovatnu sumu novca dala je za nakit – luksuzne komade brenda Tiffany. Prsten koji nosi košta 2.900 dolara, ogrlica 5.300 dolara i narukvicu sa dijamantima 29.000 dolara.

Stajling Milice Pavlović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Stajling Milice Pavlović svima je zapao za oko, a za torbicu marke Chanel, koja više dođe kao ukras, izdvojila je 3.500 evra. U skladu sa pesmom, nije baš milijarda, ali je stajling dođe miliona dinara. Što bi rekla Dara Bubamara “puno košta”.

Milica pažljivo bira odevne komade, a svako pojavljivanje ima potpuno novi stajling, od cipela, do preko nakita, pa čak i naočara, tako da njen garderober vredi čitavo bogatstvo.

Stajling Milice Pavlović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Sve bi ovo bilo u redu da pevačica stalno ne kuka kako je zbog koncerta u Areni potrošila čitavo bogatstvo i kako će morati mnogo da radi kako bi se finansijski povratila.

Pročitajte Svaki kutak odiše luksuzom – Zavirite u stan Milice Pavlović gde su svi detalji posebno osmišljeni i po meri urađeni

“Minus ko vrata, ali ja sam srećna što imam taj blagoslov da se bavim ovim poslom, a pare ćemo zaraditi. Ne zanima me koliko ću otplaćivati dug. Ne mogu sebi da dopustim taj luksuz da ne radim, jer sve ovo mnogo košta, a sve što je dobro košta. Otplaćivaću narednih par goddina koncert, ali hoću da mi bude puno srce znajući da sam posle deset godina svojoj publici spremila spektakl“, rekla je pevačica koja se i po cenu dugova ne odriče života na visokoj nozi. A ako bolje razmislimo, da nema ni trošila bez milosti na krpice i nakit.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević