Stajling Aleksandre Jeftanović
Svet

4 фебруара, 2023 15:00

Kraljica stila: Aleksandra Jeftanović ponela omiljene komade sezone, ovo može svaka žena da priušti FOTO

Stajling Aleksandre Jeftanović tako je jednostavan a šik

Za popularnu voditeljku godine su samo broj, s obzirom na to da ona iz dana u dan sve bolje izgleda. Iako se na nekoliko godina povukla sa malih ekrana kako bi se posvetila porodici, suprugu Saši i deci Ani i Aleksi, pre dve i po godine dobila je poziv koji nije mogla da odbije. Naime, ona od jeseni 2020. godine vodi sa najboljim prijateljem, Boškom Jakovljevićem emisiju Kec na jedanaest na K1 televiziji koja beleži ogromnu gledanost.

Pročitajte: Kako da ovog leta u bikiniju izgledate privlačno – Tajna savršenog tela Aleksandre Jeftanović

Jedna od svakodnevnih tema jeste izgled i stajling Aleksandre Jeftanović, jer voditeljka uvek izgleda besprekorno.Kako je sama više puta izjavila zadovoljna je na svim životnim poljima pa samim tim isijava sreća iz nje, ali ne krije i da vodi računa da zadrži mladalački izgled za šta je zadužena njena kuma u koju ima bezgranično poverenje.

Ono što pripadnice lepšeg pola posebno cene kod Aleksandre jeste njen istančan modni ukus. Naime, svaki stajling Aleksandre Jeftanović ostavi bez teksta dame koje požele da ga iskopiraju. Neretko voditeljka nosi odevne komade koje svaka žena može da priušti i baš zbog toga je Jeftanovićeva prećutna kraljica stila trenutno na javnoj sceni. Tako je nedavno ponela veoma jednostavno a istovremeno i jako šik široko sivo odelo koje je ukombinovala sa lakovanim bež naboranim čizmama.

Pročitajte: Mnoge žene joj zavide – Pogledajte kako je na venčanju izgledala Aleksandra Jeftanović  (foto/video)

Pohvale na račun stajlinga Aleksandre Jeftanović samo su se nizale ispod fotografija koje je voditeljka podelila na Instagramu, a mnoge dame su poželele da ponesu upravo isti autfit jer je to uvek dobitna kombinacija kojom će privući pažnju gde god da se pojave.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram