Stajling Aleksandre Prijović
Svet

21 Jula, 2022 12:00

Haljina samo što ne pukne: Aleksandra Prijović oduševila nesvakidašnjom modnom kombinacijom, od dubokog šlica će vam se zavrteti u glavi (foto)

Stajling Aleksandre Prijović svi komentarišu

Aleksandra Prijović nedavno je izbacila novi album, a pesme koje su se na njemu našle osvojile su srca publike. Budući da leto provodi radno, Prija je sinoć nastupila pred beogradskom publikom, a njena odevna kombinacija mnoge je ostavila bez daha.

Stajling Aleksandre Prijović oduševio modne znalce

Aleksandra je, naime, odabrala pripijen model s tankim bretelama, koji u prednjem delu ima izuzetno dubok šlic s jednostavnim unakrsnim pertlanjem. Međutim, najinteresantniji deo ovog komada svakako je njegov dezen — blago svetlucavi tigrasti print.

Pročitajte: Neverovatna sličnost – Ovako je Aleksandra Prijović izgledala u detinjstvu, a evo kako izgleda njen sin

stajling aleksandre prijović

Ata Images

Pevačica je svoju maksi-haljinu ponela sa zlatnim sandalama i nakitom od žutog zlata, a odlučila se da sve „začini“ crvenim pedikirom i manikirom. Animal print je, inače, vrlo popularan među našim poznatim damama u letnjim mesecima, pa smo već na njima videli vrlo interesantne kreacije s ovakvim dezenima.

Pročitajte: Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića trese region, pevačica siktala na sav glas: Je l’ moguće da si ovo uradio

stajling aleksandre prijović

Ata Images

Stajling Aleksandre Prijović oduševio je njene fanove, a komplimenti na račun pevačicinog izgleda ne prestaju da pristižu.

FOTO: ATA IMAGES