Svet

May 21, 2023 10:00

By

Vrati unuki patike: Ana Bekuta na meti pogrdnih komentara zbog novog imidža FOTO

Stajling Ane Bekute na meti je svakakvih komentara

Kada je reč o Ani Bekuti gotovo uvek, još od samih estradnih početaka, na njoj su se mogle videti brendirane modne kombinacije, pravilno usklađene, koje su samo doprinosile da njen stas i glas budu primećeniji. Do nedavno svi modni kritičari bili su na njenoj strani tvrdeći da pevačica ne pravi greške prilikom biranja odevnih komada.

Pročitajte: Ne može košulju da zakopča, pantalone bez dugmeta nosi – Ana Bekuta se deformisala od viška kilograma FOTO

Stajling Ane Bekute

Ata images

Sa godinama legendarna folk diva drastično je promenila stil. Iz uskih haljina i predivnih kompleta, nakon smrti emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, kada je usled stresa dobila višak kilograma, uskočila je u široke tunike i haljine, a potpetice zamenila ravnom obućom.

Pročitajte: Više se ne kriju – Ovo je dečko Ane Bekute, zgodni Dalibor osvojio pevačicino srce FOTO

Stajling Ane Bekute

Ata images

Stajling Ane Bekute već godinu, dve dana podrazumeva kežual garderobu, široke pantalone i ravna obuća, uglavnom to budu mokasine i patike. Nekada su to obične, ravne poput starki, nekada savitljive i udobne za trčanje, a nekada šarene, sa velikim đonom i vrlo nezgodne za uklapanje. Upravo takav jedan par obula je Ana za snimanje emisije “Zvezde Granda” zbog čega je dospela u prvi plan, fotoreportera. Nije problem u patikama, već u činjenici da ih je Bekuta obula uz elegantniju kombinaciju.

Pročitajte: Sve pršti od sreće i radosti – Unuka Ane Bekute u porodicu donela prelepe vesti, slaviće se danima

Stajling Ane Bekute

Ata images

Brojne različite komentare pevačica je izazvala. Neki su njenu smelost pohvalili, ipak čini se da je bilo više onih koji nisu videli sklad u njenoj odevnoj kombinaciji smatrajući da je patike pozajmila od unuke Sonje kojoj bi sigurno bolje stojale jer su baš šik i mladalačke.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images