Lice Dragana Katić svet novine svet portal
Svet

May 7, 2023 15:00

By

Belo a sužava: Dragana Katić zablistala u komadu sezone, ovo morate imati u garderoberu FOTO

Stajling Dragane Katić je za čistu desetku

Dragana Katić inspiracija je mnogima. U svakom smislu reči opravdava titulu velike dame, obrazovana, inteligentna, uspešna, majka, a njena harizma i šarm nikoga ne ostave ravnodušnim. Voditeljka važi za jednu od žena sa najviše stila na našoj javnoj sceni, pa tako neretko njen autfit bude iskopiran kako od pripadnica lepšeg pola koje su njene vršnjakinje tako i od mnogo mlađih devojaka.

Pročitajte: Dragana Katić teško bolesna – Guši se i otežano diše, nikad više pred kamere

Stajling Dragane Katić

Ivan Vučićević

Iako ste mislili da ne može da nadmaši sebe u odevnim kombinacijama – prevarili ste se. Naime, njena poslednji autfit ostavlja bez daha. Naime, stajling Dragane Katić za snimanje jedne od emisija “Nikad nije kasno” mnogi su pozitivno prokomentarisali. Odelo koje je ponela na poslednjim fotografijama koje je objavila na “Instagramu”, ne samo da joj savršeno pristaje, već je savršeni modni odabir za svaku damu, koja ima neku posebnu priliku u kojoj bi želela da zablista.

Pročitajte: Dragana Katić je ovog dasu krila godinama – Lep je, mlad i očigledno je koliko je voli FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Belo odelo i ovog leta je savršeni izbor za sve one prilike u kojima želite da ostavite dobar utisak. Predimenzionirani sako, strukirani prsluk i pantalone na ivicu čine da čak i bez modnih detalja izgledate nepogrešivo dobro.Posebno leti, belo odelo savršen je odabir jer kontrastira preprlanulom tenu i čini da izgledate još bolje, a sve te trikove Dragana Katić zna, pa je svojim modnim odabirom oduševila pratiteljke koje su poželele da se ovakvo odelo nađe i u njihovim garderoberima.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić