Stajling Dragane Mićalović
Svet

March 12, 2023 16:15

By

Šta si ovo obukla? Rođendanski stajling Dragane Mićalović izazvao buru na društvenim mrežama FOTO

Stajling Dragane Mićalović za rođendansku žurku zasenio sve

Početak marta rezervisan je za tradicionalnu proslavu rođendana Dragane Mićalović. Tako je bilo i ove godine, lepa glumica proslavila je svoj divan dan u krugu najdražih prijatelja i članova porodice.

Pročitajte: Nije za one sa slabim srcem – Dragana Mićalović nikad provokativnija, ovakvu je još nismo videli FOTO

Stajling Dragane Mićalović

Foto: Ata images

Poznata kao neko ko pravi dobru žurku, Dragana je ove godine okupila najmilije uz tamburicu u jednoj beogradskoj kafani. Atmosfera je bila za pamćenje, a cela ekipa je uživala u odličnoj muzici i druženju do kasno u noć.

Osim sestara Slobode i Mirjane, glumičinu proslavu upriličile su i druge poznate ličnosti iz sfere muzike i glume, među kojima je i njena najbolja drugarica Milica Pavlović. Mićalovićeva je veoma bliska sa pevačicom, a bila joj je i jedna od najvećih podrški na nedavno održanom velikom koncertu u Nišu.

Pročitajte: Samo za najhrabrije – Dragana Mićalović prošetala u haljini koja otkriva svaku manu, svi su gledali u nju FOTO

Za ovu priliku Dragana je ponela neobičan komplet od zelenog satena, koji je bio sačinjen od mini-suknje i sakoa koji kao da su iz jednog dela. Ono što je sve zbunilo jesu njena delimično gola leđa, pa je bilo teško proceniti da li je ovo komplet ili haljina koja ima proreze u predelu leđa koji otkrivaju njeno izvajano telo.

Pročitajte: Modni okršaj Anastasije Ražnatović i Dragane Mićalović – Dvodelni komplet i gola ramena – kojoj bolje stoji?

Bilo kako bilo, stajling Dragane Mićalović oduševio je svakog, glumica je izgledala fantastično, a njen, sada već svima dobro prepoznatljiv osmeh, nije skidala sa lica.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images