Stajling Dušice Jakovljević
Svet

27 маја, 2023 16:15

By

Dušica Jakovljević obukla se isto kao Anđela: Duboki šlic, izvajane noge u prvom planu, kome bolje stoji? ANKETA

Stajling Dušice Jakovljević i njene ćerke oduševio je sve

Dušica Jakovljević u braku sa producentom, Aleksandrom Miljušem dobila je dvoje dece, Anđelu i Ognjena. Iako već godinama žive na različitim adresama, nekadašnji supružnici zajedničkim snagama odgajaju naslednike koji su prebrzo porasli. Ćerka popularne voditeljke izrasla je u pravu lepoticu, a nedavno je proslavila 16. rođendan. Anđela sve češće je Dušičina pratnja na različitim javnim dešavanjima, a u takvim prilikama, majka i ćerka imaju običaja da usklade svoje modne odabire.

Pročitajte: Nekada i sad dve različite žene – Pogledajte kako je izgledala Dušica Jakovljević pre estetskih zahvata FOTO

Stajling Dušice Jakovljević

Ata images

Ovoga puta obukle su se gotovo identično. Anđela je odabrala dugu crnu haljinu na jedno rame, koju je upotpunila klasičnim crnim salonkama. Sofisticirana i svedena, Anđela je pobrala brojne komplimente prisutnih na reviji Bate Spasojevića. Stajling Dušice Jakovljević bio je veoma sličan ćerkinom, te je odabrala crnu haljinu midi dužine, koja ležerno pada sa ramena, a ceo look upotpunila je modernim crnim sandalama. Dušica je takođe otkrila da su ona i Anđela neretko modno usklađene baš zato što se oko svega savetuju:

Pročitajte: Dušica Jakovljević se razvela pre nekoliko nedelja, progovorila o bivšem, evo zašto je o svemu ćutala

Stajling Dušice Jakovljević

Ata images

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images