Miloš Teodosić novi igrač Crvene Zvezde
Svet

May 6, 2023 15:00

By

Brak na klimavim nogama: Jelisaveta se usprotivila Teu, deca su ostala sa njom FOTO

Stajling Jelisavete Orašanin uzburkao javnost

Nedavno je u srpskoj prestonici održana premijera filma “Izazov”, prvog kinematografskog ostvarenja koje je snimano u svemiru, a u kojem je glavna uloga poverena našem Milošu Bikoviću. Crvenim tepihom prošetala su brojna imena iz sveta glume, a osim glavnog glumca najviše pažnje nesumnjivo je privukla Jelisaveta Orašanin.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin u saobraćajnoj nezgodi izgubila bebu – Bolna ispovest glumice će vas naježiti

Stajling Jelisavete Orašanin

Ata images

Komplimenti na račun glumičinog savršenog izgleda nizali su se cele večeri, s obzirom na to da je pre svega dve godine rodila sina Bogdana. Međutim, ono što je veću pažnju privuklo jeste stajling Jelisavete Orašanin. Ona se na ovom događaju pojavila u skupocenom autfitu za koji je izdvojila 11. 500 evra.

Pročitajte: Ovako posle estetskih korekcija izgleda Jelisaveta Orašanin – Bujno poprsje u prvom planu (foto)

Stajling Jelisavete Orašanin

Ata images

Supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića je nosila “Fendi” kaput u iznosu od 3000 evra, kao i krop-top sa potpisom istog brenda, ali je torba modne kuće “Šanel” ipak odnela titulu najskupljeg asesoara za koji je Jelisaveta izdvojila čak 8.000 evra. Ovakav Jelisavetin imidž naišao je na dosta komentara, a osim fensi “krpica” ona je ponosno prošetala i isklesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge mame pozavidele.

Pročitajte: Najlepše je u majčinom zagrljaju – Jelisaveta Orašanin predstavila sina, isti je tata Miloš

Stajling Jelisavete Orašanin

Ata images

Inače, poznatto je odavno da se glumica nalazi na listama najbolje obučenih dama sa javne scene, a nedavno je izjavila da su za izvajanu figuru zaduženi naslednici Petra i Bogdan, kao i izbalansirana ishrana. Određeni broj ljudi zapitao se kako je ovakav stajling, kao i cifre koje je dala za par komada garderobe prihvatio njen suprug, Miloš pošto je poznat kao veoma skroman čovek. Da li se usprotivio supruzi ili uživa da svet vidi kakvu damu ima pored sebe ne znamo, ali jedno je sigurno njihov brak jedan je najstabilnijih na javnoj sceni.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images