Izgled Jovane Joksimović
Svet

January 1, 2023 11:15

By

Šareno da sluti na radost: Iskopirajte jednostavan a efektan stajling Jovane Joksimović FOTO

Stajling Jovane Joksimović svi bi hteli da iskopiraju

Glavna i odgovorna urednica medijske agencije Tanjug i televzija K1 i Tanjug, Jovana Joksimović pleni lepotom i osmehom gde god da se pojavi. Otkako je kročila ispred kamera, važi za jednu od najpoželjnijih i najstilizovanijih dama. Stajling Jovane Joksimović redovno se komentariše, a mnoge pripadnice lepšeg pola se trude da isti i iskopiraju.

Ukoliko ste u onoj grupi žena koje još uvek ne znaju šta će poneti u najluđoj noći, popularna voditeljka ima savršen predlog za vas. Iako zvuče nespojivo, kombinacija narandžaste i roze boje su savršene za ulazak u novu 2023. godinu.

Pročitajte: Jovana Joksimović prekinula kumstvo – Novac je glavni krivac za razdor među kumovima

Stajling Jovane Joksimović

Foto: Instagram

Popularni color-blocking narandžaste i roze boje odavno je osvojio trendseterke širom sveta, a u međuvremenu su ga prigrlile i brojne poznate dame. Među njima je i supruga Željka Joksimovića koja nepogrešivo zna šta je u trendu. Lepa voditeljka odlučila se za laganu narandžastu rolku i pink suknju sa izrezom.

Kombinaciju dve atraktivne boje videli smo na brojnim zvezdama, pomenimo tek BijonseHajdi KlumAleksu Čang, dok je trend među prvima najavila Zendaja, kada se još 2018. godine na crvenom tepihu pojavila u haljini prošaranoj pastelnim tonovima roze i narandžaste.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram