Stajling Maje Volk
Svet

May 13, 2023 16:15

By

Ovo ne priliči ni mlađoj ženi, a tek baki: Maja Volk zaprepastila stajlingom, kritike samo pljušte FOTO

Stajling Maje Volk zapanjio svakoga

Maja Volk oduvek važi za jednu od najekstravagantnijih dama srpske javne scene. Uvek britkog jezika i otvorenog uma, Maja neretko naiđe na neslaganje sa njenim mišljenjem, ali sa godinama je naučila da to ne treba da je pogađa. Duge suknje i haljine u hipi fazonu, šarene tunike, turbani, marame i cvetni detalji su njeni modni izbori već nekoliko decenija.

Pročitajte: ŠOK SNIMAK – MAJA VOLK UZDISALA NA PLAŽI VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

Voditeljku i zagovornicu zdrave ishrane šira publika retko kada osim na fotografijama sa letovanja mogla je videti u otvorenim komadima. Uvek je garderoba na njoj bila u skladu sa njenim godinama i statusom, nikada ni previše zatvorena ni otvorena, taman i tako da se ona u njoj oseća slobodno i lepo. Sada je Maja iskoračila iz svoje zone komfora i napravila pravu pometnju.

Pročitajte: PRE 10 GODINA SAOPŠTILI SU JOJ DA IMA RAK – Maja Volk nasmejala pratioce na Instagramu novom objavom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

Slike nastale na njenom imanju u Babama, gde već neko vreme znanje o zdravoj ishrani deli sa obolelima od kancera, najbolje svedoči njenom pomenutom modnom preobražaju.  Najviše pažnje privukao je stajling Maje Volk koja se pojavila i fotografisala u kratkom šortsu i po prvi put pokazala noge zbog čega su svi oni koji je na mrežama prate zanemeli.

Pročitajte: Verila se Maja Volk, pogledajte luckasti verenički prsten (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

Trenutni šok vrlo brzo zamenjen je isključivo pozitivnim komentarima. Majini pratioci imali su samo reči hvale za voditeljku, a najviše komplimenata na konto svog izgleda u sedmoj deceniji ona je dobila od žena, zbog čega je posebno ponosna. Komentarisale su dame da voditeljka u kratkom šortsu izgleda poput devojčice, te su njena energija, mladalački duh pa i novi modni izbori Maje Volk neverovatni.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images