Stajling Manuele Bijelić
Svet

21 Januara, 2023 11:15

Dragana i Toni očajni, posle ovoga ništa neće biti isto: O potezu Manuele Bijelić bruji region FOTO

Stajling Manuele Bijelić raspametio pripadnice lepšeg pola

Dugo je nije bilo u javnosti, dok je bila mlađa mama Dragana i tata Toni čuvali su je daleko od očiju medija, jer su se i Manuela i njen stariji brat Marko izjasnili da ne žele da budu deo javne scene kako srpske tako ni hrvatske ni austrijske. Međutim, u vreme društvenih mreža niko ne može ostati anoniman pa ni naslednici Dragane Mirković.

Pročitajte: Dragana tuguje zbog ćerke Manuele i njenog dečka – Povukla se, ne izlazi

Stajling Manuele Bijelić

Foto: Instagram

Prethodnih godinu dana često se njihova imena provlače po novinama i portalima, a neretko ljudi komentarišu svaki njihov potez na različite načine. Najčešće komentarisana tema jeste stajling Manuele Bijelić. Nekom se dopalo to na koji način naslednica folk dive brine o svom izgledu, drugi su pak umeli vrlo strogi da budu prema njoj, a kakvog god da su stava bili svi su se složili oko jedne stvari i to da Manuela gaji jedan smiren i skroman odnos prema modi. Da u odevanju nije napadna, da ne otkriva mnogo, niti pokriva s druge strane, dok vrlo ume da naglasi vrline i zgodno telo.

Budući da je nedavno ona zagazila u umetničke vode, tačnije pevačke, snimila je duet sa prijateljem, logično je bilo da će stajling Manuele Bijelić biti prvo na čemu će Tonijeva i Draganina naslednica poraditi. Prvi korak ka iskakanju iz zone komfora su kratka majica sa puf rukavima i kajiševima oko struka i pantalone, koje mogu da prođu i kao helanke.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Stajling Manuele Bijelić

Foto: Instagram

Ovaj autfit ćerka Dragane Mirković uslikala je u svom domu u Beču zbog čega ga nije upotpunila do kraja, samim tim ostavila je drugima na razmišljanje šta bi uz ovaj komplet ona mogla da obuje, koju torbu da ponese, je li puštena kosa pravi izbor i slično. Stajling Manuele Bijelić često je komentarisan, ali čini se da je najnovija odevna kombinacija mlade umetnice izazvala pravu pometnju.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram