Stajling Nevene Božović
šokantno

5 Novembra, 2022 12:15

Brak na klimavim nogama? Nevena Božović jedva prepoznatljiva, javnost spekuliše o potencijalnom razvodu FOTO

Stajling Nevene Božović danima se prepričava

Pre dve večeri u prestižnom prestoničkom hotelu popularni magazin HELLO! napravio je veliku rođendansku žurku gde je okupio veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera. Kako je dres kod bio elegancija, prekrasne toalete su se samo smenjivale na crvenom tepihu, a poznate dame su se potrudile da zablistaju na gala proslavi.

Mada važi za jednu od najstilizovanijih pevačica, Nevena Božović ovog puta nikog nije ostavila ravnodušnim. Dok su jedni sa oduševljenjem komentarisali stajling Nevene Božović, drugi su spekulisali da li je u pevačicinom životu sve u najboljem redu. Naime, Božovićeva se pojavila potpuno odevena u crno.

Pročitajte: KAKAV FRAJER! Nevena Božović proslavila rođendan s dečkom (FOTO)

Stajling Nevene Božović

Foto: Ata images

Do poda duga suknju savršeno je uklopila sa ekscentričnim gornjim delom koji ide čak oko glave. Od asesoara imala je dva ogromna zlatna prstena na obe ruke koji su i više nego dovoljni za ovaj upečatljivi autfit. Da je uspela u svojoj zamisli, svakako jeste, a to je da privuče pažnju odevnom kombinacijom.

Iako su mnogi pomislili da u domu poznate pevačice postoje problemi, veoma su se prevarili. Ona je naime odmah ujutru sa ćerkicom Ankom i suprugom Nikolom odletela put Budve gde i žive, a nesumnjivo se dobro provela na žurki pomenutog magazina. Stajling Nevene Božović još dugo će se prepričavati, do nekog narednog koji će, sigurni smo, nadmašiti i ovaj.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images