Stajling Nine Janković
Svet

January 27, 2023 17:00

By

Savršen beli kombinezon i detalj koji INSTANT skida 10 kilograma: Nina Janković zadivila žene u Srbiji FOTO

Stajling Nine Janković obožavaće sve dame

Poznata glumica Nina Janković često privlači pažnju medija ne samo zbog sjajnih uloga u brojnim domaćim filmovima i serijama već i zbog toga što se ne libi da svoj privatni život podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Fotografija koja će šokirati njenog muža – Nina Janković u ludom provodu sa kolegom

Rajko Ristić

Ona je nedavno uživala na zimskom odmoru po Srbiji, a slike razigranih mališana i njihovi široki osmesi na licima pokazali su koliko je dragoceno vreme koje provode zajedno. Nina je neko ko voli jednostavnost gotovo u svemu, a to je veoma izraženo i kada je odevanje u pitanju.

Pročitajte: Model čizama zbog kog su dame u Srbiji prevrnule očima- Danijela pokazala šta znači stil ali je naišla na negodovanje FOTO

Lepa mlada glumica nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je pokupila simpatije velikog broja njenih pratilaca i svih onih ljudi koji vole i poštuju njen rad. Tom prilikom imali smo priliku da vidimo Ninu u jednostavnom belom kombinezonu koji je glumica iskombinovala sa kaišem u animal printu koji je istakao struk i učinio da izgleda bar deset kilograma mršavije.

Pročitajte: Nini Janković se svi dive zbog lepote, ali sad možemo da vidimo njeno PRAVO LICE bez trunke šminke

Foto: ATA IMAGES

Jednostavan donji deo kombinezona sa ravnim nogavicama izdužio je njenu ionako vitku liniju i učinio da izgleda zadivljujuće. Nina je u godini za nama imala brojne uspehe, a sudeći prema velikom broju projekata u kojima glumica učestvuje reklo bi se da je pred njom još jedna blistava godina ispunjena velikim uspesima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images