Đole Đogani razočaran u Brenu
Svet

March 1, 2023 19:00

By

Okršaj kakav se ne pamti: Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

Stajling Senide i Brene bacio naciju u trans

Dve ”žestoke” plavuše, pojavile su se obučene u belom, kako bi ispromovisale događaj na kome rade, a koji će se dogoditi 2. juna na Kelemegdanu. U pitanju je, muzički ”okršaj” dve zvezde, čiji će se nastupi dešavati istovremeno.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

ATA images

Brena presrećna što će binu deliti sa najvećom kraljicom trepa, biće žestoko

– Ovako nešto se prvi put dešava na ovim prostorima. Moja drugarica, kraljica trep muzike, Senida i ja, smo se dogovorile da napravimo jedan fenomalan koncert, 2. juna na donjem Kalemegdanu – ispričala je Lepa Brena odmah na startu konferencije za štampu, na kojoj je predstavljen junski događaj, prenosi City magazine prenose Novosti.

Pročitajte: Senidah na nastupima ima veoma neobičan zahtev – Evo šta je tražila u Štutgartu (FOTO)

ATA images

Senidah, koja je jedna od najinovativnijih muzičarki sa ovih prostora, nije krila oduševljenje što joj se ukazala prilika za saradnju sa starijom koleginicom. Ona je u neverici, izjavila:

Pročitajte: Kad ti najbliži rade o glavi – Ljudi bliski Senidah priznali da su organizovali stravičan napad na nju

ATA images

– Velika je čast da stanem na binu sa Lepom Brenom, koju pratim od malena i jako se radujem. Ovo je svakako stepenica više u mojoj karijeri. Učimo i vežbamo već pesme, mada ih ja već znam napamet – kroz osmeh je rekla Slovenka.

Pročitajte: Stanje ozbiljno – Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

ATA images

Ovo jedinstveno pojavljivnaje svaju diva na istm mestu dobilo je na značaju budući da su obe imale slične autfote. Lepa Brena je imala šarenih detalja dok je Senida zablistala sva u belom. Mnogu su čak i prokomentarisali da neodoljivo podseća na Gven Stefani. Sa druge strane Brenin stajling mnogi su poredili sa onim po kom je Josipa Lisac godinama prepoznatljiva.

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

IZVOR: Novosti

FOTO: ATA images